מי אנחנו?

מי אנחנו?

אנחנו חברה שהקימו שני אוהבי אוכל, שמאמינים שאוכל צריך להיות טעים, ושאוכל בריא הוא אוכל דל פחמימות.

אנחנו מאמינים שבאוכל שסביבנו היום יש כמויות עצומות של סוכר ופחמימות, שהן אחת הסיבות העיקריות להשמנה ולתחלואה: הרבה פחמימות מעלות את הסוכר בדם, שמעלה את האינסולין, ושניהם יחד מתחילים ריקוד של סיבוכים בריאותיים ("המעגל המרושע").

לכן, פיתחנו טכנולוגיה ייחודית, שמורידה ערכים גליקמיים (רמת הסוכר בדם) של מרכיבי מזון, וכך אפשר לייצר אוכל טעים, דל פחמימות, בריא, מלא תשוקה ושמחה, וללא תחליפים מלאכותיים.

מריאלה, בת לאב סוכרתי, רופאה מומחית באנדוקרינולוגיה, סוכרת והשמנה, בוגרת האוניברסיטאות הארוורד וקולומביה בארה"ב, והבעלים של "מכון גלאנט לטיפול בסוכרת" ברמת אביב.

אני רן, אב לילדה סוכרתית, ו- FOODIE נלהב שבכל הזדמנות מחפש מסעדות ומאכלים חדשים, בארץ ובעולם עם המשפחה או החברים, טועם , מצלם, מתנסה ובעיקר נהנה.

יחד, פתחנו במסע שבסופו יהיו לנו, ולכם, מבחר מגוון של מאכלים שתאהבו לאכול ולהתענג עליהם. אתם והסביבה שלכם. והבונוס, גם תדעו שהם הרבה יותר בריאים. כי בריאות לא חייבת להיות התפשרות על הנאה, טעם ואיכות.

מאחורי הטכנולוגיה והאוכל שלנו עומד צוות של רופאים ודיאטנים מומחים בתחום ההשמנה והסוכרת לצד שפים ומפתחי מוצר בעלי ניסיון בין לאומי רב-שנים.

בבסיס האוכל שלנו יש הרבה מדע אותו תוכלו למצוא באתר שלנו תחת ״המדע שמאחורי״ , ולא פחות חשוב, המון אהבה ותשוקה.

כי אצלנו אוכל זה לא רק דלק לגוף אלא גם לנשמה.

  למה דל פחמימות זה בריא ? >   לחנות >

מי אנחנו?

אנחנו חברה שהקימו שני אוהבי אוכל, שמאמינים שאוכל צריך להיות טעים, ושאוכל בריא הוא אוכל דל פחמימות.

אנחנו מאמינים שבאוכל שסביבנו היום יש כמויות עצומות של סוכר ופחמימות, שהן אחת הסיבות העיקריות להשמנה ולתחלואה: הרבה פחמימות מעלות את הסוכר בדם, שמעלה את האינסולין, ושניהם יחד מתחילים ריקוד של סיבוכים בריאותיים ("המעגל המרושע").

לכן, פיתחנו טכנולוגיה ייחודית, שמורידה ערכים גליקמיים (רמת הסוכר בדם) של מרכיבי מזון, וכך אפשר לייצר אוכל טעים, דל פחמימות, בריא, מלא תשוקה ושמחה, וללא תחליפים מלאכותיים.

מריאלה, בת לאב סוכרתי, רופאה מומחית באנדוקרינולוגיה, סוכרת והשמנה, בוגרת האוניברסיטאות הארוורד וקולומביה בארה"ב, והבעלים של "מכון גלאנט לטיפול בסוכרת" ברמת אביב.

אני רן, אב לילדה סוכרתית, ו- FOODIE נלהב שבכל הזדמנות מחפש מסעדות ומאכלים חדשים, בארץ ובעולם עם המשפחה או החברים, טועם , מצלם, מתנסה ובעיקר נהנה.

יחד, פתחנו במסע שבסופו יהיו לנו, ולכם, מבחר מגוון של מאכלים שתאהבו לאכול ולהתענג עליהם. אתם והסביבה שלכם. והבונוס, גם תדעו שהם הרבה יותר בריאים. כי בריאות לא חייבת להיות התפשרות על הנאה, טעם ואיכות.

מאחורי הטכנולוגיה והאוכל שלנו עומד צוות של רופאים ודיאטנים מומחים בתחום ההשמנה והסוכרת לצד שפים ומפתחי מוצר בעלי ניסיון בין לאומי רב-שנים.

בבסיס האוכל שלנו יש הרבה מדע אותו תוכלו למצוא באתר שלנו תחת ״המדע שמאחורי״ , ולא פחות חשוב, המון אהבה ותשוקה.

כי אצלנו אוכל זה לא רק דלק לגוף אלא גם לנשמה.

  למה דל פחמימות זה בריא ? >   לחנות >

מי אנחנו?

אנחנו חברה שהקימו שני אוהבי אוכל, שמאמינים שאוכל צריך להיות טעים, ושאוכל בריא הוא אוכל דל פחמימות.

אנחנו מאמינים שבאוכל שסביבנו היום יש כמויות עצומות של סוכר ופחמימות, שהן אחת הסיבות העיקריות להשמנה ולתחלואה: הרבה פחמימות מעלות את הסוכר בדם, שמעלה את האינסולין, ושניהם יחד מתחילים ריקוד של סיבוכים בריאותיים ("המעגל המרושע").

לכן, פיתחנו טכנולוגיה ייחודית, שמורידה ערכים גליקמיים (רמת הסוכר בדם) של מרכיבי מזון, וכך אפשר לייצר אוכל טעים, דל פחמימות, בריא, מלא תשוקה ושמחה, וללא תחליפים מלאכותיים.

מריאלה, בת לאב סוכרתי, רופאה מומחית באנדוקרינולוגיה, סוכרת והשמנה, בוגרת האוניברסיטאות הארוורד וקולומביה בארה"ב, והבעלים של "מכון גלאנט לטיפול בסוכרת" ברמת אביב.

אני רן, אב לילדה סוכרתית, ו- FOODIE נלהב שבכל הזדמנות מחפש מסעדות ומאכלים חדשים, בארץ ובעולם עם המשפחה או החברים, טועם , מצלם, מתנסה ובעיקר נהנה.

יחד, פתחנו במסע שבסופו יהיו לנו, ולכם, מבחר מגוון של מאכלים שתאהבו לאכול ולהתענג עליהם. אתם והסביבה שלכם. והבונוס, גם תדעו שהם הרבה יותר בריאים. כי בריאות לא חייבת להיות התפשרות על הנאה, טעם ואיכות.

מאחורי הטכנולוגיה והאוכל שלנו עומד צוות של רופאים ודיאטנים מומחים בתחום ההשמנה והסוכרת לצד שפים ומפתחי מוצר בעלי ניסיון בין לאומי רב-שנים.

בבסיס האוכל שלנו יש הרבה מדע אותו תוכלו למצוא באתר שלנו תחת ״המדע שמאחורי״ , ולא פחות חשוב, המון אהבה ותשוקה.

כי אצלנו אוכל זה לא רק דלק לגוף אלא גם לנשמה.

  למה דל פחמימות זה בריא ? >   לחנות >

מי אנחנו?

אנחנו חברה שהקימו שני אוהבי אוכל, שמאמינים שאוכל צריך להיות טעים, ושאוכל בריא הוא אוכל דל פחמימות.

אנחנו מאמינים שבאוכל שסביבנו היום יש כמויות עצומות של סוכר ופחמימות, שהן אחת הסיבות העיקריות להשמנה ולתחלואה: הרבה פחמימות מעלות את הסוכר בדם, שמעלה את האינסולין, ושניהם יחד מתחילים ריקוד של סיבוכים בריאותיים ("המעגל המרושע").

לכן, פיתחנו טכנולוגיה ייחודית, שמורידה ערכים גליקמיים (רמת הסוכר בדם) של מרכיבי מזון, וכך אפשר לייצר אוכל טעים, דל פחמימות, בריא, מלא תשוקה ושמחה, וללא תחליפים מלאכותיים.

מריאלה, בת לאב סוכרתי, רופאה מומחית באנדוקרינולוגיה, סוכרת והשמנה, בוגרת האוניברסיטאות הארוורד וקולומביה בארה"ב, והבעלים של "מכון גלאנט לטיפול בסוכרת" ברמת אביב.

אני רן, אב לילדה סוכרתית, ו- FOODIE נלהב שבכל הזדמנות מחפש מסעדות ומאכלים חדשים, בארץ ובעולם עם המשפחה או החברים, טועם , מצלם, מתנסה ובעיקר נהנה.

יחד, פתחנו במסע שבסופו יהיו לנו, ולכם, מבחר מגוון של מאכלים שתאהבו לאכול ולהתענג עליהם. אתם והסביבה שלכם. והבונוס, גם תדעו שהם הרבה יותר בריאים. כי בריאות לא חייבת להיות התפשרות על הנאה, טעם ואיכות.

מאחורי הטכנולוגיה והאוכל שלנו עומד צוות של רופאים ודיאטנים מומחים בתחום ההשמנה והסוכרת לצד שפים ומפתחי מוצר בעלי ניסיון בין לאומי רב-שנים.

בבסיס האוכל שלנו יש הרבה מדע אותו תוכלו למצוא באתר שלנו תחת ״המדע שמאחורי״ , ולא פחות חשוב, המון אהבה ותשוקה.

כי אצלנו אוכל זה לא רק דלק לגוף אלא גם לנשמה.

  למה דל פחמימות זה בריא ? >   לחנות >

מוצרים בתנור

לחם בריאות עשיר בחלבון (21%), סיבים וטעם
ורק 10% פחמימות! 

ספרו לנו מה עוד הייתם רוצים >