המדע שמאחורי

*אינו מחליף ייעוץ רפואי פרטני

אנחנו ב A1C Foods מסתמכים על מחקרים,(בין היתר מחקרים המוזכרים בהמשך סקירה זו) שמראים שהחל משנות ה-80 כאשר ממשלות שונות אימצו את פירמידת המזון שבבסיסה מומלצים דגנים ולחם (פחמימות) ומקום השומנים הבריאים הוקטן כמעט לחלוטין, החלה מגפת השמנה ענקית ובעקבותיה מגיפה של מחלת הסוכרת והתחלואה הנלווית לכל אלו (התקפי לב, שבץ, אלצהיימר ואפילו סרטן). 

במרבית מוצרי האוכל שניתן לקנות היום, יש כמויות גדולות של סוכר ופחמימות. מצב זה יוצר התמכרות של הגוף לפחמימות, ובנוסף - פחמימות מעלות את הסוכר בדם, שמעלה את הפרשת הורמון האינסולין, ושניהם יחד מתחילים ריקוד של סיבוכים בריאותיים ("המעגל המרושע").
מחקרים שנעשו בשנים האחרונות הראו כי תזונה דלת פחמימות (ועשירה בשומנים בריאים) תורמת לאורח חיים בריא וייצרני, ניתן למנוע או להקטין בעזרתה - השמנה, התפתחות סוכרת מסוג 2 , לאזן חולי סוכרת סוג 2, הורדת ריכוז השומנים בדם, הקטנת סיכויים למחלות לב, שבץ, אלצהיימר ואפילו סרטן ...

לנוחותכם אנחנו מצרפים קישורים למחקרים, אתרים קשורים, ספרות מומלצת
וכל מה שאנו סבורים שתוכלו לקבל ממנו מידע עדכני ואמין.

וכמובן שאתם מוזמנים להפנות שאלות לצוות הדיאטנים
והרופאים של מכון גלאנט לטיפול בסוכרת(רמת-אביב) למייל-
info@a1cfoods.com

מוצרים בתנור

לחם בריאות עשיר בחלבון (21%), סיבים וטעם
ורק 10% פחמימות! 

ספרו לנו מה עוד הייתם רוצים >